Custòdia del territori

IMPLICA'T EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

Posa el teu granet de sorra per ajudar a conservar la natura. La natura necessita del suport de gent com tu!


Tens vàries opcions:

  • Fes-te soci d'una de les entitats de custòdia del territori que participa en aquest projecte o fes un donatiu. Contribuiràs a que les entitats sense ànim de lucre puguin continuar conservant els espais naturals.
  • Ofereix-te com a voluntari! Diversos projectes busquen permanentment persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a millorar la natura que ens envolta.
  • Compensa la teva ocupació de sòl a través de l'iniciativa CompensaNatura. Acciónatura et proposa compensar l'àrea de sòl (en m2) ocupat de casa teva mitjançant la preservació de paratges naturals de màxim valor a nivell de biodiversitat, de Catalunya que estan en perill de desaparèixer.
  • Compra alguna de les propostes ecoturístiques d'Arrelia. En totes les propostes ecoturístiques que oferim hi ha implicada una entitat ambiental sense ànim de lucre (entitat de custòdia), la qual treballa per conservar l’espai natural que es visita. Una part del preu de venta reverteix directament a l’entitat, ajudant a que aquesta pugui seguir desenvolupant la seva tasca de conservació.

Gràcies a la teva generositat, creixerà un nou arbre en algun lloc del país, coneixerem millor la natura de casa nostra o millorarem l’estat dels nostres ecosistemes.

Per a més informació contacte amb nosaltres!

Implica't!