Descarregar

El Moianès més Natural

Rius, cascadesPatrimoni culturalObservació floraSenderismeNatura i famíliaFauna terrestre

Us proposem gaudir dels boscos de l’altiplà del Moianès. Hi trobareu indrets màgics de gran bellesa, coves prehistòriques, orquídies, fòssils, rierols…

En aquesta sortida aprendreu a identificar algunes espècies de plantes i animals típics de la zona, observareu els ocells que han ocupat les caixes-niu i, si l’activitat es realitza a la tardor i el temps ha estat favorable, podreu collir algun bolet, a la vegada que apreneu a identificar els que son comestibles. I si veniu a la primavera possiblement podreu observar diferents espècies d’orquídies. El Moianès és una de les zones de Catalunya on es poden observar més espècies diferents d’aquest grup botànic.

L’activitat es complementa amb una visita a les instal·lacions bioclimàtiques que l’empresa CATUAV (fabricadora de drons) té a la mateixa finca.

La sortida finalitza amb la visita a les coves del Toll, una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del QUATERNARI, durant la glaciació WÜRM on s’hi han trobat restes de fòssils d’hipopòtam, rinoceront, ós de les cavernes, lleó, hiena, bou primitiu, isard...


Les coves del Toll són unes de les coves prehistòriques d'Europa més rica en fauna del quaternari.

El Moianès és una de les zones de Catalunya on es poden observar més espècies diferents d'orquídies.


PREUS:

Sortida d'1 dia
Preu persona
55 €

- Aquest preu inclou la sortida guiada del matí (visita natural + instal·lacions de drons), dinar en un restaurant de la zona i entrada a les coves del Toll (amb visita guiada).

- El preu per persona és per a un grup mínim de 10 persones. 

Reservar
Facebook