Descarregar

Viu la natura a Tamarit. Desperta els teus sentits!

VEURE MAPA
Rius, cascadesObservació floraNatura i relax

La desembocadura del riu Gaià és un espai privilegiat, declarat Reserva Natural de fauna salvatge per la seva riquesa faunística. Destaca per la gran quantitat de petits ocells que viuen a la zona.


En aquest espai s’hi ubica l’Hort de la Sínia, una finca agroecològica situada a les hortes de Tamarit, on es conreen verdures, hortalisses, plantes aromàtiques... També s’hi troba l’Espai Essència, un oasi de pau i benestar per despertar tots els sentits.

 

"Despertareu els vostres sentits tot connectant amb la natura mentre us relaxeu"
 

PROGRAMA

Matí arribada a l’Hort de la Sínia. Presentació de l’espai i de l’activitat. A continuació, de la mà d’en Joan realitzareu una sortida guiada de descoberta de l’Espai Natural protegit de la desembocadura del riu Gaià - Platja de Tamarit. Durant la sortida podreu conèixer els valors naturals de l’espai (flora i fauna autòctona) així com els diferents impactes ambientals de la zona. També coneixereu els projectes duts a terme per la recuperació i conservació de l’entorn natural des de l’Associació Mediambiental La Sínia.

Retorn cap a l’Hort de la Sínia i temps per gaudir de l’Espai de Benestar Essència. Podreu triar un circuit a realitzar entre banys de fang, banys aromàtics o banys de peu. La sortida finalitza amb un dinar amb productes ecològics de temporada a l’ombra del lledoner de les bruixes.

 

 PREUS:

PREUS
Preu per persona
68,75€
Reservar

A TENIR EN COMPTE:

  • Grup mínim de 4 persones.
  • Tant la sortida guiada com l’Espai de Benestar són espais accessibles per a persones amb moblitat reduïda i amb dificultats sensorials (visuals i auditives).
  • L’activitat de descoberta és apte per a tots els públics. L’activitat a l’Espai de Benestar només és apte per a adults.
Facebook