Descarregar

Sent el Mediterrani!

VEURE MAPA
Fauna marinaNatura i relax

El Mar Mediterrani és una zona de residència i alimentació de moltes espècies de fauna marina, com els dofins, catxalots i caps d’olla entre altres.

A bord d’un veler es navegarà pels canyons del Maresme acompanyats d’experts marins de SUBMON, una entitat sense ànim de lucre que treballa per la conservació del medi marí.

En aquest viatge sereu partíceps d’activitats marítimes com la navegació recreativa, coneixereu el valor ecològic d’aquesta zona marina i sentireu el fons marí amb un hidròfon.

Adquirint aquesta proposta esteu donant suport als projectes de custòdia marina que impulsa l’entitat amb la finalitat de protegir la zona i la fauna que hi habita.

 

PROGRAMA

De bon matí, embarcareu a bord d’un veler en direcció a l’àrea marina dels canyons del Maresme on podreu conèixer la zona de residència i alimentació de moltes espècies de fauna marina, com els dofins o els calderons. Durant la navegació realitzareu diferents activitats destinades a l’estudi de les especies de cetacis que habiten en aquesta zona i participareu de forma activa i directe en les tasques de navegació, coneixent quines son les bones pràctiques a l’hora d’acostarse a aquests animals.

El guia de SUBMÓN us explicarà els valors ecològics de l’àrea i les activitats que s’hi practiquen. Aprendreu més sobre els animals marins de les nostres costes i recollireu dades científiques per estudiar la conservació de l’àrea.

Coneixereu les diferents arts de pesca de la zona i les espècies de peixos que podem trobar. A més, podreu sentir el fons marí gràcies a un hidròfon i podreu gaudir d’una vista privilegiada del fons marí enfilant-vos a la cofa d’albirament.PREUS:

Sortida d’1 dia
Veler Durada Núm. pax Preu pax*
Onas 1 dia 7 157,50 €
Ranteolo 1 dia 7 153,50 €

 *Aquests preus inclouen dinar a bord del veler.

Sortida de 2 dies
Veler Durada Núm. pax Preu pax*
Onas 2 dia 6 235 € (1)
Ranteolo 2 dia 6 294 € (2)

 *Aquests preus inclouen dinar i sopar del 1er dia i esmorzar i dinar del 2on dia a bord del veler.

(1) - Aquest preu NO inclou ni l’amarre que té un cost aproximat d’entre 60 € i 100 € (en cas de dormir a alta mar), ni la benzina, que té un cost aproximat de 100€.

(2) - Aquest preu SI que inclou l’amarre i la benzina.

Reservar

A TENIR EN COMPTE:

El veler Onas surt del port de Badalona. El veler Ranteolo surt del port de Sant Feliu de Guíxols.

La sortida no garanteix l’avistament de cetacis. En cas de males condicions metereològiques podrà ser aplaçada amb 24 hores d’antelació i es buscarà un dia alternatiu per a la seva realització.

La realització d’aquesta sortida està subjecte a la disponibilitat dels velers.

Facebook