Descarregar

Passegem entre dòlmens i vinyes

VEURE MAPA
Patrimoni culturalGastronomiaObservació floraSenderismeTurisme d’aventuraFauna terrestre

En aquesta proposta us oferim passar un cap de setmana al Celler La Gutina, ubicada al cor de l’Albera. El Celler La Gutina és una finca que elabora vi des de fa 4 generacions. Molt a prop de les vinyes hi ha la presència de dòlmens i menhirs d’uns 5.000 anys d’antiguitat. En aquest entorn també s’hi troba l’estany que dóna nom al celler (La Gutina) . La proposta es complementa amb la visita al Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera (obert de març a octubre).

PROGRAMA

Matí arribada al Celler La Gutina, ubicada a Sant Climent Sescebes. De la mà dels propietaris de la finca, la Bàrbara i en Joan Carles, coneixereu les seves vinyes centenàries de garnatxa que conviuen amb la tramuntana i el procés d’elaboració del vi, amb l’oportunitat d’adquirir- ne. També coneixereu les cabanyes de pedra seca, la flora de l’estany de la Gutina i els menhirs i dòlmens de més de 5.000 anys d’antiguitat.

Descobrireu com viuen i treballen a les vinyes i al celler, tot ajudant a conservar el medi ambient

La visita acabarà amb un àpat de degustació amb productes locals i del hort, i amb un tast de vins de la finca. 

A la tarda podreu realizar un taller de txi-kung a l’aire lliure per carregar energia!

Allotjament i esmorzar a la casa rural ubicada a la mateixa finca de Can Torres.

L’endemà al matí, a partir de les 10, visitareu el Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera (la visita dura entre 1 i 1,5 hores).PREUS:

SORTIDA DE CAP DE SETMANA
Durada Núm. pax Preu pax*        
  2 dies  4    87,50 €

 

 

Reservar

A TENIR EN COMPTE:

  • Es recomana fer la visita al Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera pel matí, quan les tortugues estan més actives. De novembre a març el centre està tancat.
  •  Durant el setembre, quan és època de verema, cal avisar amb antel·lació per verificar la disponibilitat dels propietaris per efectuar la visita, donat que estan molt enfeinats.
  •  L’estany de la Gutina, que pertany a la finca, és un estany temporal. Això significa que en èpoques seques pot estar buit d’aigua.
Facebook