Descarregar

Observa la fauna invisible del Baix Gaià!

Observació floraSenderismeNatura i famíliaFauna terrestre

La finca de Mas de Vicenç es troba en un racó del Camp de Tarragona, que combina bosc mediterrani amb camps de vinya en actiu.


Situada al terme d’El Catllar, al bell mig del corredor que enllaça el Pirineu i la Mediterrània, conserva un equilibri intacta del seu entorn i alberga una gran diversitat de formes de vida per descobrir.


De la mà d’en Joan i en Leandre, propietaris de la finca, us acostareu a la fauna més propera, i alhora més difícil d’observar, mitjançant tècniques de fototrampeig, detecció de rastres i caus, i l’observació d’ocells.

PROGRAMA
El programa proposat té lloc a la finca Mas de Vicenç (El Catllar). Realitzareu una relaxada excursió per la petita finca mediterrània, on gaudireu de l’observació de la fauna amagada del nostre voltant.


El Mas de Vicenç és una explotació agroramadera en actiu envoltada d’una pineda a l’obaga i d’un alzinar al solell, en què la propietat intenta mantenir els usos seculars del treball del camp tot mirant d’afavorir la supervivència, el manteniment i el reviscolament de la flora i fauna mediterrània.
Durant el passeig es practicaran tècniques de detecció de rastres, caus, pinyes, etc. així com l’escolta i enregistrament de cants d’ocells amb l’ajuda d’un micròfon direccional professional equipat amb paràbola. També es revisaran 2 càmeres de fototrampeig i s’observaran les imatges recollides.

Descansareu a l’aguait ornitològic, tot observant i interpretant la natura que us envolta, i estareu pendents dels ocells que s’hi puguin acostar.


Posteriorment us desplaçareu en un restaurant de la zona per dinar. Fi de l’experiència.

 


A la finca hi trobareu un aguait ornitològic que us ajudarà a descobrir els ocells de la zona. 

Diversos estudis demostren que passejar relaxadament pot ajudar a millorar la nostra salut. 


PREUS:

Sortida d'1 dia
Preu per persona
48 €
  • Aquest preu inclou la sortida guiada del matí i dinar en un restaurant de la zona. 
  • El preu per persona és per a un grup mínim de 8 persones. 
Reservar

A TENIR EN COMPTE:

  • Es recomana portar roba d'abric (en cas de realitzar l'activitat a la tardor o hivern), calçat còmode i aigua per beure. 
  • El recorregut caminant és de baixa dificultat. 
Facebook