Gestió de reserves

Adquirir qualsevol de les propostes que t'oferim a Arrèlia és molt senzill. És necessari que et posis en contacte amb nosaltres a través de:

  • info@arrelia.cat
  • 93 886 61 35 / 605 56 11 37 

    (demanant per l’Anna o la Sandra)

I ens indiquis quina proposta t’interessa i per quines dates! També et pots posar en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobaras a "Iniciar la reserva" (icona que es troba al final d'aquesta pàgina).

T’explicarem tot allò que vulguis saber de les sortides! També et confirmarem la disponibilitat de dates per realitzar les propostes i com confirmar la reserva!

Un cop validada la disponibilitat de dates, per confirmar la reserva serà necessari pagar un 30% de l’import total. L’import restant es pagarà en un màxim de 5 dies previs a la realització de la sortida (els pagaments es realitzaran a través de transferència bancària).

Des d’Arrèlia us proporcionarem tota la informació a tenir en compte per gaudir al màxim de la sortida: punt de trobada, telèfons de contacte, material a portar (en cas que sigui necessari), recomanacions, etc.. tot desitjant que tingueu una experiència inoblidable!

Iniciar la reservar